Salon de Infrumusetare Discret Studio

Odata ce intri in oaza de relaxare a salonului nostru, te vei putea bucura de toata atentia si priceperea noastra, astfel incat la final vei avea parte nu doar de look-ul si ingrijirea pe care ti le doreai, ci in special de relaxarea si increderea in sine de care ai nevoie.

Ce doamna/domn nu isi doreste o imagine care sa ii reflecte cu adevarat personalitatea si care sa se muleze stilului ei/lui de viata? Detaliile fac diferenta, prima impresie conteaza si, uneori, o imagine chiar valoreaza 1000 de cuvinte.

De ce sa nu fie imaginea ta o imagine cat mai concisa a ideii pe care vrei sa o transmiti lumii despre tine? Indiferent de domeniul in care lucrezi, stim cat de important este sa te simti mereu frumoasa si sigura pe tine. Tocmai de aceea, la salonul Discret Studio vei fi in centrul atentiei specialistilor nostri, care se vor ocupa de imaginea ta in cele mai mici detalii.


Filosofie Discret Studio

“Natura stie cel mai bine ce face”
Noi, echipa salonului de infrumusetare Discret Studio, credem in transformare fara a ne abate foarte mult de la natura, incercand sa ajungem la un compromis intre imaginea naturala a clientilor si ceea ce considera acestia a fi imaginea lor ideala. Salonul nostru de infrumusetare ofera posibiltatea unei transformari fizice (si implicit, spirituale) intr-un cadru de relaxare curat, folosind produse profesionale premium. Chiar si in cazul ingrijirii parului (vopsit, coafat), specialistii nostri folosesc si recomanda produse profesionale de top cu un continut cat mai scazut de amoniac, parabeni si alte substante chimice, preferand, in acelasi timp, tehnici si ustensile care sa nu dauneze pielii si parului.

Experienta Discret Studio

Cu totii ajungem sa traim in stres, pe fuga, uitand uneori sa ne bucuram de lucrurile mici si sa ne alintam cu cate un rasfat. La salonul Discret Studio din Constanta, TU esti in centrul atentiei noastre! Din acest motiv, dorim sa iti oferim o experienta completa in cadrul salonului nostru, nu doar serviciile de tuns, coafat, manichiura/pedichiura, cosmetica si extensii de gene pe care probabil le-ai intalni in mod obisnuit in orice alt salon de infrumusetare. Noi, incercam sa imbinam serviciile profesionale cu grija autentica pentru starea ta de bine, determinandu-te sa vrei sa te intorci cu nerabdare in locul in care te simti intotdeauna minunat.

Timp pentru tine

Acorda-ti timpul si relaxarea pe care le meriti, lasandu-te in grija profesionistilor de la care vei pleca nu doar mai frumoasa, ci si cu un zambet larg, dorindu-ti sa revii cat de curand.Servicii oferite de Discret Studio

Intrucat vrem sa te rasfatam din cap pana-n picioare si dinafara inauntru, noi, specialistii salonului Discret Studio, iti oferim servicii personalizate, folosind produse profesionale, intr-un ambient modern si prietenos.

Extensii de gene semi permanente Xtreme Lashes
 1. Set Natural
 2. Set Classic Set Glam
 3. Set Dramatic
Ideal, intretinerea pentru aceste seturi se face o data la 2-3 saptamani.
Pentru mai multe detalii consultati personalul specializat al salonului.

Servicii Hairstyling Premium
 1. Tuns lady
 2. Tuns barbati/copii
 3. Spalat
 4. Spalat si vopsit
 5. Aranjat par scurt / mediu
 6. Aranjat par mediu / lung
 7. Aranjat ocazie
 8. Aranjat mireasa (include proba)
 9. Tratament fiole L’Oreal
 10. Suvite/accente
 11. Decolorat / decapaj 100ml Platinium
 12. Extensii Balmain - par natural (minim 6 luni garantat plus montaj inclus)

Cosmetica & Estetica
 1. Gomaj (include demachere, ochi buze, demachere fata, tonifiere, exfoliere, masaj, crema final)
 2. Machiaj zi
 3. Machiaj ocazie
 4. Aplicat gene (banda)
 5. Machiaj mireasa (include o proba)
 6. Pensat
 7. Vopsit
 8. Servicii de epilat cu ceara de unica folosinta
Manichiura & Pedichiura
 1. Manichiura simpla
 2. Manichiura cu oja clasica
 3. Manichiura cu oja semipermanenta
 4. Manichiura Spa
 5. Pedichiura simpla
 6. Pedichiura cu oja clasica
 7. Pedichiura cu oja semipermanenta
 8. Pedichiura Spa
 9. Aplicat oja clasica
 10. Aplicat oja semipermanenta
 11. Scos oja permanenta
 12. Parafina maini
 13. Parafina picioare